Vilket äventyr inför Båtmässsan i Göteborg.

Skulle tagit mig tillbaks till Stockholm igår eftermiddag, men först blir Ludvig, som skulle avlösa mig i montern, sjuk. Jag får då stanna i montern till kvällen. När jag samma kväll ska boka biljett på SJ visar det sig att SJ är bombhotat och alla tåg till Stockholm är inställda. Får då boka nytt rum på mässhotellet. Bokar tåget 8.50 på morgonen, men väl på plats på Centralen Gbg är tåget inställt. 8.30-tåget går 11.15. Fullbokat 09.25, men nu efter femtelva sökningar i SJ-appen dyker det upp en ledig plats 09.25.

Maximillian som ska lösa av mig i montern skulle ta tåget från Stockholm kl 08.10. Som tur är gick tåget och endast 10 minuter försenat. Max och jag får vinka åt varandra när vi möts på västgötaslätten.

Nu får vi hålla tummarna för både Maximillian och mig.

Välkommen till vår monter, B 01:25, på Båtmässan i Göteborg.

/Odd 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s