Vi ber om ursäkt för sen start i år

Hej

Vi är så ledsna för att vi kommit igång sent i år.

BoatWasher går nu från att vara lite av en ”en-mans-show” till att bli ett ”riktigt” företag. Vi har visserligen, sedan flera år tillbaka, under tvättsäsongen varit ca 10-15 personer engagerade i driften av stationerna, men verksamheten har varit förhållandevis småskalig

I år var planen att komma igång med de flesta av  stationerna redan innan midsommar. Vi låg på efterkälken med service av våra BoatWashers redan i våras och plötsligt behövde vi dessutom kunna bygga tre nya BoatWashers (Malmö, Gålö och Sandhamn). Vi tyckte vi hade organiserat oss bra med ny proffsig verkstad för tillverkning sedan förra året och som i år även skulle ta hand om servicen av alla BoatWashers. Vi hade en bra plan som skulle klara både service och tillverkning i tid och med bibehållen kvalitet.

Det ingår förhållandevis många komponenter i en BoatWasher och vi kommer hela tiden på förbättringar som vi vill göra. Nu ville vi skaffa en ny typ av borstar som bättre gör rent bakom kölen på moderna segelbåtar. Vi blev lovade leverans av dessa i tid, men så blev det inte, vilket startade en förseningskedja som givtevis ställde till det för andra processer i vår verksamhet. Vi hann efter många om och men bygga klart Malmös BoatWasher, men väl på plats, i tid, stötte vi på andra patruller som fördröjde vårt schema ytterligare.

Det har gjort ont och har drabbat både dig käre kund, våra maskinister och grabbarna på verkstaden, som fått jobba dygnet runt i flera månader. Det är vi ledsna för, men vi har också lärt oss mycket av detta och detta ska inte behöva hända igen. Nu är majoriteten av våra 14 stationer igång. Nya stationen i Limhamn/Malmö tvättar redan båtar, Morarna/Gålö öppnar strax och Sandhamns-BoatWashern kanske vi få nöja oss med att visa upp senare i höst.

Som tur är kommer havstulpanerna sent i år och när de väl sitter på ditt skrov har du faktiskt 4 veckor på dig att borsta bort dem. Så bra river våra borstar.

Håll ut!

Vi lovar att fortsätta jobba hårt för att kunna ge dig ett giftfritt hav och ett bekvämare båtliv!

Trevlig helg!

/Odd och medarbetare 🙂

 

PS

Vi behöver fler maskinister (deltid juni-oktober) både på öst och västkusten. Sprid denna länk till sjövana pojkar, flickor, gummor och gubbar www.boatwasher.se/maskinist

DS

 

En reaktion på ”Vi ber om ursäkt för sen start i år

  1. peterboatwasher

    Skönt att allt nu är på plats, det finns någon enstaka hamn som inte valt en BoatWasher de har nu riktiga problem som överträffar allt vi råkat ut för med råge och lite till. De hade nog uppskattat om det bara handlat om förseningar?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s