Reportage från BoatWasher Fisksätra

 

Nacka kommun gör reportage om BoatWasher Fisksätra

Boatwasher Fisksätra båtbottentvätt (15)

http://www.nacka.se/uppleva–gora/nyheter-om-kultur-idrott-och-fritid/2017/08/tvattdags-for-fritidsbatar/ 

En reaktion på ”Reportage från BoatWasher Fisksätra

  1. Joakim Gille

    Hej,
    Jag har endast lyckats tvätta båten en gång hos er på förra årets säsongskort. Vid tre olika tillfällen ringde ni och avbokade min tid p.g.a. tekniska fel. Det var under blomstrande havstulpantider och det slutade med att jag fick slipa av hela skrovet och måla om på nytt. Jag hoppas att ni tar kontakt med mig och erbjuder mig ett nytt årskort.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s