– SLUTSÅLT! – PÅSKREA PÅ BÅTBOTTENTVÄTTNING: 50% rabatt på årskort med koden PÅSK18

REAN ÄR SLUTSÅLD

Önskar du ta del av andra kampanjer och erbjudande från BoatWasher så kan du göra något av följande:

 1. Gilla/Följa någon av BoatWashers Facebooksidor
 2. Boka en tvättid i bokningssystemet och ange att det är ok att BoatWasher kommunicerar med dig via sms.

 

BoatWasher släpper nu 100 årskort med 50% rabatt.

Ange koden PÅSK18 i kassan i vår ehandel,  så får du 50% rabatt vid köp av årskort.

Erbjudandet gäller t.o.m. söndagen den 8 april

och är begränsat till 100 årskort.

Årskortet berättigar till obegränsat antal bottentvättningar av en unik båt under 2018.

Rabatten gäller endast i BoatWashers e-handel och kan inte kombineras med andra rabatter/erbjudanden.

Först till kvarn!

Glad Påsk!

Team BoatWasher  🙂

 

 

10 reaktioner på ”– SLUTSÅLT! – PÅSKREA PÅ BÅTBOTTENTVÄTTNING: 50% rabatt på årskort med koden PÅSK18

 1. Pierre Helsén

  Försökte också få fatt på ett årskort m påskrabatt men befann mig utomlands m usel täckning. Otur, men håller med Stefan att bottenfärg blir tyvärr alternativet. Haft årskort 2 tidigare år, blir en 3-4 tvättar/år, snittpriset lite för högt per tvätt till fullpris. Rabatten hade varit perfekt.

  Gilla

 2. Lasse Walmann

  Jag fick erbjudandet. Jag bestämde mig att göra detta nör jag kom hem efter påskresan edtersom erbjudandet skulle gälla ända till den 8:e. Nu känns det riktigt snopet att de redan nu är slut.
  Jag som hade tänkt mig att använda denna metoden uteslutande i år och ingen bottenfärg men nu får jag ta mig en funderare om det är värt det för det blir trots allt biligare med botten färg om jag skall betala fullt pris. Jag lägger in mina kontaktuppgiften om ni kommer med något mer erbjudande innan sjösättning.
  Vänligen
  Lasse Walmann
  Mobil: 0731841758

  Gillad av 1 person

 3. Stefan Östlund

  Jag har förgäves försökt utnyttja erbjudandet att köpa årskort för båttvätt. Min båt är 5:40 m. Mitt namn är: Stefan Östlund. Min e-post är: Stefan. Ostlund47@gmail.com. Mitt telefonnummer är: 0706654588. Min adress är: Ringvägen 58, 133 35 Saltsjöbaden.
  Jag är alltså tacksam för erhållande av årskort.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s