BoatWasher-ambassadörer får rabatt och ”grönt plus i kanten”.

Boatwasher Fisksätra båtbottentvätt (9)

Rabatter gäller ett kalenderår i taget, förnyas inte automatiskt och gäller endast vid köp i BoatWashers ehandel. Tvättbiljetter gäller endast på stationer märkta ”(BW)” på stationskartan här www.boatwasher.se/karta.

Läs instruktioner nedan:

Rabatt Period
20% Vinter/Vår: 1/1 – 15/5
10% Sommar/Höst: 16/5 – 30/9

Andra rabatter kan gälla vid särskilda överenskommelser, t.ex. vid kampanjer. Rabatter och erbjudanden kan inte kombineras utan särskild överenskommelse. 

 

 

Hjälp oss sprida budskapet innan bottenfärgen målas på:

– Du behöver inte bottenmåla i vår!

I mitten av maj har svenska fritidsbåtar återigen bottenmålats med ca 700 000 liter bottenfärg. Färg som läcker gift i havsmiljön hela säsongen.

Som BoatWasher-ambassadör bidrar du till att minska giftläckaget och göra båtlivet bekvämare och billigare.

Hjälp oss nå båtägaren innan hen köper eller målar på bottenfärgen. När de väl har bottenmålat är det ju för sent att stoppa giftläckaget från den båten denna säsong.

Alla båtklubbar, marinor, gästhamnar, företag, organisationer mfl. som hjälper BoatWasher att övertyga fler båtägare att köpa tvättbiljetter istället för att bottenmåla får rabatt.

Som BoatWasher-ambassadör fixar du/ni rabatt till båtvänner/ medlemmar/ kunder mfl genom att sprida en ambassadörskod och BoatWashers budskap. Koden anges i kassan i vår ehandel och rabatten dras genast av. 

För att underlätta spridandet av kod och budskap får du/ni gärna använda de förslag på aktiviteter och trycksaker mm som listas nedan.

Fintstilt:
För att ”kvala in” som ambassadör så behöver du övertyga oss om att vi genom dig, per mail, och med vår logga med länk på er hemsida, kommer att nå minst 150 båtägare med vårt erbjudande.

 


Såhär går det till

 1. Maila ett  ” – Jag vill bli BoatWasher-ambassadör! ” och kontaktuppgifter till info@boatwasher.se om du tycker låter som ett bra upplägg.
  .
 2. Vi skickar dig/er ambassadörskoden som ger dina båtvänner-/kunder rabatt vid köp av tvättbiljetter i vår ehandel.
  .
 3. Lägg ut BoatWashers logga på er hemsidas startsida, länkad till http://www.boatwasher.se (loggan kan du ladda ner här www.boatwasher.se/press)
  .
 4. Beställ övrigt marknadsföringsmaterial som du önskar få från oss på  info@boatwasher.se, så skickar vi det. Du kan också hämta grejjerna på kontoret i Saltsjöbaden, Hotellvägen 3, så bjuder vi dig på fika.
  .
 5. Ambassadörskoden aktiveras när vi ser att loggan ligger länkad på er hemsidas startsida.

 

Övrigt marknadsföringsmaterial att sprida:

A. Maila en text med ambassadörskoden till båtägarna. T.ex:

Rabatt på bottentvätt genom samarbete med BoatWasher AB.
För att erhålla rabatten ange koden ” – KOD HÄR – ” vid köp tvättbiljetter i BoatWashers ehandel. Tvättbiljetterna gäller endast vid stationer märkta (BW) på stationskartan. För köp av biljetter, tidsbokning, info om öppettider, priser mm se www.boatwasher.se .  Välj BoatWasher istället för att bottenmåla, sprida gift i havet och bottentvätta på land på hösten.
.

B. Lägg texten på er hemsida, men utan ambassadörskoden, om inte sidan kräver inloggning.
.

C. Trycksaker:
.

 1. Flyers 10x21cm
        
  .
 2. Flyer 10x21cm som pdf
  .
 3. Ställ för flyers 10x21cm
  .

 

Låt oss förklara lite varför vi gör som vi gör:

 1. BoatWashers uppdrag/mission är att stoppa giftläckaget från bottenmålade båtar och därigenom bidra till en giftfriare havsmiljö.
 2. Det gör vi genom att övertyga båtägare att välja BoatWasher istället för bottenfärg.
 3. Vi behöver alltså ständigt rekrytera ”nya kunder”
 4. Det har vi störst chans att göra månaderna innan båtägaren sjösätter dvs oktober – april (tiden från höstupptagning till sjösättning).
 5. Därefter är det ju ”försent för det året”.
 6. Störst chans att nå och övertyga båtägaren har vi under februari – april, då båtägaren står inför att bottenmåla sin båt.
 7. Därför kraftsamlar vi våra kommunikationsresurser till den perioden.
 8. Anledningen till att vi ger rabatter genom ambassadörsavtal är att vi har begränsade ekonomiska resurser och att ambassadörsavtal har visat sig vara mer kostnadseffektivt än att köpa reklamplats online eller offline.
 9. För att kunna styra kommunikationen till den period den gör störst nytta ger vi för tillfället högre rabatt innan sjösättning än efter sjösättning. Rabatter, när båtägaren redan bottenmålat och sjösatt, gör av förklarliga skäl, inte så stor nytta.
 10. De båtägare som redan slutat bottenmåla och istället bottentvättar är förhoppningsvis nöjda med sitt beslut och fortsätter så.
 11. Genom att ge tillräckligt bra tvättresultat och service vid våra stationer hoppas vi att våra kunder aldrig går tillbaks till bottenmålning.
 12. Den som har en ambassadörskod kan fortfarande få tillgång till den förmånliga rabatten genom att köpa sin tvättbiljett innan sjösättning.
 13. Hoppas att ni finner denna förklaring bra och väljer att bli ambassadör för BoatWasher och, den giftfria antifouling-metoden, borsttvätt.
 14. Sänd ett mejl till info@boatwasher.se med rubriken  ” – Jag vill bli BoatWasher-ambassadör! ” och ange dina kontaktuppgifter .

 

Med reservation för ändringar av dessa villkor.