Ris & Ros

Din återkoppling är viktig för oss!

Vi arbetar hårt för att leverera en bekväm, prisvärd och giftfri antifouling-tjänst och vi sätter en stolthet i att göra våra kunder nöjda.

Om du är nöjd eller missnöjd med oss så vill vi gärna veta det. Din input är det bästa vi kan få när vi utvecklar både vårt servicekoncept och våra båtbotten-tvättmaskiner.

Ros

Dela gärna med dig av dina positiva erfarenheter genom att maila till info@boatwasher.se, det som du tycker utmärker BoatWasher och varför du gärna rekommenderar oss vidare till andra.
Ifall vi får använda oss av dina synpunkter i marknadsföringssyfte ge oss gärna ditt medgivande när du mailar till oss. Det skulle underlätta för oss att nå ut till fler och göra än mer för miljön.

Stort tack på förhand!

Mvh
BoatWasher

Ris

Är du missnöjd med tvättresultatet så vill vi berätta att vi är mycket ledsna för det och att vi uppskattar att du tar dig tid att ge oss återkoppling. Konstruktiv kritik är ett viktigt underlag för att BoatWasher ska kunna bli bättre och bättre i både kunders, leverantörers och andra partners ögon.

För att försöka finna förklaringen till att tvättresultatet blivit som det har blivit är vi tacksamma om du skulle kunna svara på frågorna i vår reklamationsblankett, så svarar vi så fort vi kan!

Stort tack på förhand!

Mvh
BoatWasher